Repararea, reconditionarea si revopsirea profesionala a elementelor de piele, vinilin si plastic din interiorul autoturismului

Aveti crapaturi, zgarieturi, zone roase, uzate si decolorate, pete sau chiar arsuri de tigara in interiorul automobilului? Putem reconditiona scaune de piele, borduri, cotiere, volane, panouri de usi si orice alt element din piele, plastic sau vinilin, intr-o maniera profesionista, eficienta si durabila.

Salvati timp si bani cu serviciul nostru de reconditionare piele in Iasi!

Reconditionarea si revopsirea costa cu mult mai putin decat inlocuirea elementelor si, in cele mai multe cazuri, se realizeaza pe loc fara a fi necesara demontarea acestora. De asemenea, culorile sunt preparate de noi pentru compatibilitate maxima, iar timpul de realizare a operatiunii este minim.

Ce ne recomanda?

Suntem certificati Lederzentrum Germania si am participat la training-uri dedicate, pentru a putea oferi un serviciu cu adevarat de calitate. Am petrecut sute de ore preparand culori si incercand diverse tehnici de reparatii, iar produsele pe care le folosim sunt chiar cele folosite de producatorii auto renumiti (Mercedes-Benz, BMW, Audi, Lexus, Aston Martin), urmarind indeaproape retetele lor, pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat desavarsite.

Cat costa?

Preturile incep de la 50 de lei si sunt in functie de complexitatea lucrarii. Daca timpul nu va permite sa ne faceti o vizita, puteti trimite cateva imagini pe email sau whatsapp si vom raspunde in cel mai scurt timp cu detalii legate de pret, durata lucrarii si prima data disponibila pentru o programare.

 

Caută