Polish auto Iasi

Spălările incorecte, factorii meteorologici, starea drumurilor, găinațul acid sau petele de apă sunt doar câteva din motivele pentru care vopseaua nu mai strălucește ca la început. Corecția vopselei (de fapt a lacului) înlătură astfel de zgârieturi și imperfecțiuni și redă lacului o textură netedă și lucioasă.

Corecție vopsea în pași multipli

– mașina și jantele sunt spălate și degresate complet cu soluții dedicate
– se înlătură punctele de bitum de pe caroserie
– caroseria este decontaminată cu argilă (claybar)
– suprafața decontaminată este din nou spălată cu spumă cu ph neutru
– părțile de cauciuc și plastic sunt izolate cu bandă adezivă specială
– se efectuează corecția lacului în pași multipli
– caroseria este degresată complet cu Panel Wipe
– pentru protejarea lacului se aplică o protecție ceramică standard sau premium
– pe suprafețele vitrate (parbriz, geamuri laterale, lunetă, trapă) se aplică un tratament hidrofob, pentru vizibilitate crescută pe timp de ploaie (după 70km/h nu mai este nevoie de folosirea ștergătoarelor), rezistent până la 12 luni (8 luni pentru parbriz).

Această procedură are ca scop un lac neted, lucios, fără defecte și imperfecțiuni. Se realizează în pași multipli, în funcție de vechimea mașinii, duritatea lacului și nivelul de contaminare. Se elimină până la 90% din defecte, iar rezultatul final va fi o mașină cu un look ca nou.

Prețurile sunt în funcție de dimensiunea, vechimea și culoarea autovehiculului și pornesc de la 350€. Operațiunea durează până la 4 zile și este recomandat a fi efectuată la 1-2 ani.

Aceste tarife sunt orientative. Pentru programări și mai multe informații, aveți la dispoziție numărul 0743 652 846 și adresa de e-mail george@megadetailing.ro.

Derulează în sus