Protecția bazată pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai sofisticată protecție pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltată până acum. Anterior, exploatat de către cei mai pretențioși utilizatori din industria electronică sau folosit pentru protejarea transporturilor feroviare, acest compus este în prezent introdus în industria auto, într-o forma unică de către Nanolex. Datorită unor procese chimice speciale, siliciul și carbonul sunt amestecați cu anumiți compuși, care permit aplicarea lor pe suprafața vopsită, având ca rezultat o duritate substanțială. Proprietățile esențiale ale protecției pe bază de quartz sunt capacitatea sa de a stimula duritatea totală a vopselii, precum și grosimea acesteia. Dupa evaporarea tuturor solvenților conținuți în produs, stratul protector devine ferm, solid și extrem de durabil. Datorită grosimii stratului de cuarț, microzgârieturile și oxidarea ce pot apărea în timpul procesului clasic de spălare sau ca rezultat al depunerilor extinse de substanțe caustice (excremente păsări, de exemplu), nu mai ajung la vopsea, suprafața rămânând intactă. Datorită moleculelor foarte mici, bine delimitate, orice dezordine a integrității structurale (din cauza factorilor externi) este practic imposibilă.

Inainte de aplicarea tratamentului:

Nanolex Si3D: 

Nanolex Si3D este o protecție special concepută pentru a satisface cele mai înalte cerințe și nevoi ale clienților. Moleculele Si3D sunt precursori de materiale ceramice și hibride. Aceste molecule sunt compuse din siliciu, azot și hidrogen, cât și compuși organici cum ar fi carbonul. Acești polimeri extrem de puternici au o vâscozitate scăzuta și nu conțin solvenți. Nanolex Si3D are în compoziție și o componentă termoplastică utilizată suplimentar pentru formarea unui strat flexibil puternic hidrofob. Acest produs oferă o rezistență la intemperii, cât și protecție anticorozivă și împotriva soluțiilor chimice (spume active, etc). Nanolex Si3D poate crește duritatea totală a stratului de lac până la 9H, adaugând un strat transparent și strălucitor, adâncind în același timp și culoarea suprafeței. În funcție de numărul de straturi de produs aplicat, grosimea finală poate varia. Numărul de straturi aplicate împreună cu structura tridimensională sofisticată a matricei Si3D fac ca stratul de lac să reziste la substanțele chimice folosite în spălătoriile auto, cât și rezistență la abraziune.

Cu toate acestea, beneficiile împărtășite de Nanolex Si3D nu se termină cu niveluri remarcabile de protecție și durabilitate. Poate chiar și mai important, suprafețele tratate devin mai lucioase (Si3D oferă îmbunătățire a aspectului culorii și a adâncimii), mai rezistente (datorită durității matricei pe bază de siliciu) și hidrofobe (apa nu va sta pe suprafața tratată). Această ultimă caracteristică nu este doar pentru contactul cu apa, ci și pentru o curățare mai rapidă a murdăriei (efectul Lotus).

Spre deosebire de protecțiile clasice (ceară, sealant) unde stratul de protecție dispare odată cu trecerea timpului sau cu folosirea substanțelor agresive pentru curățare, protecția oferită de Nanolex Si3D oferă o durabilitate remarcabilă și insensibilitate la abraziunea creată de spălări frecvente și utilizarea substanțelor alcaline puternice sau detergenți acizi.

Prețurile diferă în funcție de dimensiunea autovehiculului.

Operațiunea durează 24 de ore după corecția lacului (care este obligatorie pentru aplicarea protecției ceramice) și este recomandat a fi efectuată anual.

Dupa aplicarea tratamentului:

Pentru programări și mai multe informații, aveți la dispoziție numărul 0743 652 846 și adresa de e-mail george@megadetailing.ro.

Caută