Detailing Auto Iasi

Cauți un serviciu cu adevărat premium de detailing auto în Iasi? Am experiența, uneltele, soluțiile și rezultatele care să mă plaseze în topul celor mai buni detaileri din Iași și împrejurimi. 

Spălările incorecte, factorii meteorologici, starea drumurilor, găinațul acid sau petele de apă sunt doar câteva din motivele pentru care vopseaua nu mai strălucește ca la început. Corecția vopselei (de fapt a lacului), inclusă în pachetul de detailing auto, înlătură astfel de zgârieturi și imperfecțiuni și redă lacului o textură netedă și lucioasă.

Pachetul de detailing auto exterior se adresează celor pretențioși, care își doresc mereu totul. Și nu doar de la mașină. 

– caroseria și jantele sunt spălate și degresate complet cu soluții dedicate
– se înlătură punctele de bitum de pe caroserie
– caroseria este decontaminată cu argilă (claybar)
– suprafața decontaminată este din nou spălată cu spumă cu ph neutru
– părțile de cauciuc și plastic sunt izolate cu bandă adezivă specială
– se efectuează corecția lacului în pași multipli
– caroseria este degresată complet cu Panel Wipe
– pentru protejarea lacului se aplică o protecție ceramică standard sau premium
– pe suprafețele vitrate (parbriz, geamuri laterale, lunetă, trapă) se aplică un tratament hidrofob, pentru vizibilitate crescută pe timp de ploaie (după 70km/h nu mai este nevoie de folosirea ștergătoarelor), rezistent până la 12 luni (8 luni pentru parbriz).

BENEFICII DE TOP ALE PACHETULUI DE DETAILING AUTO

Aspect de nou
Mașina ta va străluci, cu un lac neted și fără imperfecțiuni.

Rezistență pe toate planurile
Oferă-i un tratament ceramic de top, rezistent la intemperii, dar și la trecerea timpului.

Ușurință în întreținere
De acum va fi mai ușor să elimini murdăria, iar mașina ta va arăta excelent mult timp, datorită proprietăților de auto-curățare ale protecțiilor ceramice.

Pachetul de detailing exterior ți se pare un pic prea mult, dar totuși vrei să îmbunătățești aspectul mașinii tale? Aruncă un ochi aici și descoperă serviciul de polish profesional la prețuri accesibile!

📞 0743 652 846

Sună-mă acum și putem discuta nevoile tale de detailing într-o manieră cinstită și directă. Sunt aici să aduc plus valoare mașinii tale, nu să-mi bat joc de banii, de timpul și de nervii tăi. Îți pot arăta direct ce înseamnă să folosești produse premium și tehnici profesionale pentru mașina ta.

Derulează în sus