Hidrofobizarea geamurilor mașinii

Cei care urmăresc pagina de Facebook a atelierului știu probabil că sunt un împătimit al soluțiilor de hidrofobizare, atât a caroseriei, cât mai ales a geamurilor și a parbrizului în special. Clienții Mega Detailing Iasi care aleg tratamentul de hidrofobizare a geamurilor beneficiază de cele mai bune soluții, testate la nivel mondial, cu rezultate remarcabile (vorbesc despre Gyeon Q2View, un produs care face îmtotdeauna ceea ce promite).

Hidrofobizarea geamurilor schimbă major vizibilitatea și modul în care lucrează ștergătoarele pe timp de ploaie sau ninsoare. Apa nu mai formează peliculă pe parbriz, iar la viteze mai mari (70 kph+) pur și simplu nu mai este nevoie de ștergătoare. Pe lângă faptul că prelungiți viața ștergătoarelor, nemaifiind nevoie să le folosiți atât de des, scade și riscul apariției zgârieturilor datorate acestora. Mai mult, vara puteți folosi doar apă distilată în loc de lichid de spălare dedicat, pentru că aceste tratamente ușurează îndepărtarea mizeriei, insectelor și a excrementelor de păsări.

Mie îmi place să testez și alți producători în afară de cei consacrați, pentru a putea oferi clienților cel mai bun raport calitate/preț. În cazul de față, avem două variante:

  • O scădere a prețului și un tratament la fel de eficient precum Gyeon Q2View
  • O scădere a prețului și un tratament mai eficient decât Gyeon Q2View

NanoAuto NanoWiper este un produs dintr-o gamă nouă, cu un preț extrem de competitiv. Ambalajul conține soluția de hidrofobizare, soluția de curățare pentru geamuri și două lavete pentru aplicare.

Pentru acest test am efectuat următoarele:

  • Am curățat geamul
  • Am efectuat un polish cu Nanolex Glass Polish (acest pas are rol de decontaminare în profunzime)
  • Am degresat suprafața cu IPA 50/50
  • Am aplicat NanoAuto NanoWiper cu un aplicator de burete
  • Am uscat suprafața cu pistolul de aer cald setat la 500C

Rezultatul este promițător după cum puteți vedea și în filmulețul de mai jos, însă doar timpul poate demonstra eficiența acestei soluții (voi reveni cu un update în fiecare lună până când produsul va deveni ineficient).

Puteți face o programare pentru hidrofobizarea profesională a geamurilor la Mega Detailing Iasi la 0743 652 846 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Mega Detailing Iasi.

Hidrofobizarea geamurilor mașinii
Derulează în sus