The muscle car

Va prezint astazi o lucrare executata saptamana aceasta, detailing exterior si protectie ceramica Nanolex Si3D pentru un Ford Mustang din 2016, cu doar 6000 de kilometri la bord. Masina este spectaculoasa in poze, dar abia cand am vazut-o in realitate mi-am dat seama cat de impunatoare este si cat de mult se aseamana unghiurile si formele sale cu cele ale unui mustang naravas.

Masina a fost prespalata cu Magifoam, apoi spalata prin metoda 2BM cu Sonax High Gloss. Jantele au fost si ele curatate cu Bilberry Wheel Cleaner agitat cu pensonul. A urmat apoi inspectia vizuala in urma careia am constatat doar o usoara panza de paianjen. Am decis astfel sa netezesc suprafata cu Menzerna SF3500, fara compounding agresiv. Inainte de polish, bineinteles, am decontaminat vopseaua cu argila Bilt Hamber medium.

Dupa decontaminare si polish, am sters masina cu IPA 50/50 pentru ca protectia ceramica Nanolex Si3D sa adere perfect. Masina a stat o noapte in garaj pentru a se usca complet, iar a doua zi a fost predata clientului.

 

 

Daca doriti o programare pentru polish si alte servicii de detailing in Iasi, ma puteti suna la 0743 652 846 sau imi puteti lasa un mesaj pe pagina de Facebook.

The muscle car
Derulează în sus