Am devenit detailer autorizat Nanolex

Sambata, 8 aprilie, am participat impreuna cu nume grele ale detailing-ului romanesc la training-ul organizat de Nanolex si Pro Detailing, menit sa ne prezinte noua gama de produse Nanolex, mai cu seama cea mai avansata protective ceramica de la ei, Nanolex Si3D HD.

Nanolex Si3D HD este o protectie ceramica extrem de puternica, putin diferita de varianta sa mai ieftina, Si3D. Se aplica peste un Base Coat si impreuna au grija de vopseaua masinii timp de 3 pana la 5 ani, in functie de numarul de straturi aplicate si de modul in care este ingrijita masina. Incepand cu luna mai va fi in stocul meu, in loc de Nanolex Si3D.

La training s-a lucrat la corectia lacului si aplicarea protectiei ceramice pe un Porsche Panamera negru nemetalizat, exact aceeasi culoare ca cea de pe Cayenne-ul facut de mine cu o zi in urma. Rezultatele au fost similare cu cele obtinute de mine, chiar daca la Bucuresti s-a folosit noua gama de paste de polish de la Nanolex, impreuna cu buretii lor. Luciul intens si usurinta in aplicare m-a convins ca merita din plin sa trec la Si3D HD, mai ales ca diferenta de pret nu este una considerabila.

Nanolex Si3D HD este destinat doar profesionistilor, de aceea am primit un certificat de absolvire a training-ului, care confirma faptul ca pot achizitiona Si3D HD oriunde in lume (acest produs nu se comercializeaza catre detaileri neautorizati).

Programarile pentru corectie lac si protectie ceramica Nanolex in Iasi se pot face la 0743 652 846.

Am devenit detailer autorizat Nanolex
Derulează în sus