Protecția mașinii pe timpul iernii

Scriu articolul acesta pentru că am primit multe telefoane în ultima perioadă cu privire la modul în care un automobil poate fi protejat pe durata anotimpului rece. Foarte important este să ne ocupăm de fiecare element al mașinii în parte – caroserie (lac), jante, anvelope, geamuri, elemente din plastic și cauciuc. În continuare voi vorbi despre ce pot face eu pentru cei care țin cu adevărat la mașina lor și vor să iasă cu bine din sezonul de iarnă 2017-2018.

Vopseaua:

Pe lângă temperaturile scăzute și înghețul propriu-zis, sarea și substanțele folosite pentru deszăpezire sunt inamicii principali ai vopselei în timpul iernii. De aceea, în pachetul winter prep este inclusă aplicarea a doi sigilanți hibrizi extrem de durabili și care, pe deasupra, conferă un luciu desăvârșit.

Jantele și anvelopele:

Jantele vor fi curățate în amănunt și un sigilant special le va proteja pe durata iernii. Anvelopele au nevoie de atenție în două direcții: protecția cauciucului, dar și reglarea unei presiuni optime pentru o aderență perfectă. În acest sens voi aplica un dressing special pentru protecție și mă voi asigura că presiunea este cea recomandată de producător.

Geamuri:

Vizibilitatea este esențială pe timpul iernii, mai ales atunci când ninge abundent. Pachetul winter prep presupune hidrofobizarea parbrizului pentru ca apa să nu se poată aduna, dar și pentru a întârzia înghețul apei pe acesta. Mai mult, mă voi asigura că vasul pentru lichid de parbriz va conține doar lichid de parbriz pentru iarnă, de cea mai bună calitate.

Elemente din plastic și cauciuc:

Plasticul devine casant la temperaturi scăzute, de aceea îl voi proteja cu dressing-ul BMW special pentru plastice exterioare. Acesta va accentua culoarea plasticului și îi va oferi hidratarea de care are nevoie. Mai mult, pe toate chederele va fi aplicată o soluție de întreținere care să le redea culoarea naturală, să prevină înghețul acestora și să le confere elasticitate.

Mașina noastră, la fel ca și corpul nostru, necesită atenție specială la temperaturi negative. Pachetul winter prep are ca scop exact protecția pentru cele 6 luni de frig, costă doar 650 de lei (800 de lei pentru SUV și sedan mare) și conține:

 • spălare, degresare, decontaminare vopsea
 • curățarea jantelor
 • pregătirea lacului cu Menzerna MCP2500 (elimină 40-60% din defecte)
 • redarea luciului cu Carpro Reflect
 • aplicare sigilant hibrid Carpro Essence (conține quartz, hidrofobizează suprafața și rezistă 6 luni)
 • aplicare sigilant lichid Carpro Reload (întărește protecția oferită de Essence, conține quartz, hidrofobizează puternic lacul și rezistă 6 luni)
 • aplicare sigilant jante
 • aplicare dressing anvelope
 • hidrofobizarea parbrizului cu Nanolex Ultra Glass (rezistă 20.000km)
 • refill soluție de parbriz de iarnă
 • aplicare protecție plastice exterioare și chedere

Pachetul este valabil doar în lunile octombrie și noiembrie, iar prețul include toate taxele. Programările se pot face la 0743 652 846 sau direct prin mesaj pe pagina de Facebook.

Protecția mașinii pe timpul iernii
Derulează în sus